Eenvoudig Bestanden Toevoegen

Om te beginnen, klik eenvoudigweg op het aangewezen gebied om de PDF-bestanden te kiezen die u wilt afdrukken. Als alternatief kunt u uw PDF’s moeiteloos slepen naar de aangegeven zone.

Onze app verwerkt deze bestanden en laat ze zien zodra ze klaar zijn.

U kunt op elk gewenst moment meer bestanden toevoegen! U kunt zelfs hetzelfde bestand meerdere keren toevoegen om verschillende afdrukopties te bestellen.

Moeiteloos Bewerken

Standaard is een bestand met meerdere pagina’s netjes samengevouwen, zodat u afdrukopties voor alle pagina’s tegelijk kunt instellen. U kunt een bestand uitvouwen om verschillende afdrukopties toe te passen voor individuele pagina’s. Vouw het in dat geval niet meer dicht, want dat zou betekenen dat u het hele bestand weer in zijn totaliteit gaat bewerken.

Het uitvouwen is extra handig als u niet alle pagina’s wilt afdrukken en sommige wilt uitsluiten. Vouw gewoon uit, verwijder de onnodige pagina’s en vouw dan weer samen om de opties voor de overgebleven pagina’s in één keer te beheren.

Een pagina verwijderen? Klik op de verwijderknop aan de linkerkant van de paginaminiatuur.

Het hele bestand verwijderen? Vouw het eerst samen en klik dan op verwijderen.

En als u per ongeluk iets verwijdert, geen probleem! Onthoud dat u altijd bestanden kunt toevoegen tijdens het proces. Dus verwijder het hele bestand, voeg het dan weer toe om fris te beginnen.

Vergeet ook niet dat u op een miniatuur kunt klikken om deze te vergroten en duidelijk te zien aan welke pagina u werkt.

Afdrukopties Aanpassen

Afdrukformaat: Hiermee stelt u het papierformaat in voor uw afdruk. Als de app het formaat van uw PDF-pagina heeft gedetecteerd, staat dit automatisch bovenaan en is het geselecteerd. Dit wordt dan de werkelijke grootte van de pagina en de afdruk wordt op 100% schaal afgedrukt. Met de andere opties kunt u zien of de pagina wordt verkleind of vergroot.

Als de grootte niet overeenkomt met een standaardformaat,  ziet u de afmetingen in millimeters in de rechterbovenhoek van de paginaminiatuur. Kies op basis hiervan het formaat dat ervoor zorgt dat de pagina zowel in de lengte als in de breedte past. Hierdoor zal het papier altijd groot genoeg zijn om op uw pagina te passen en zal het nooit worden afgesneden. Ook hoeven we het niet te verkleinen om het te laten passen, dus het blijft op 100% schaal.

Papiertype: Kies uit 80 gram, 100 gram, 120 gram, of zelfs het sterke Tyvek, dat waterdicht is en niet scheurt, handig voor buitengebruik of op scheepswerven bijvoorbeeld.

Kleuropties: Kies voor zwart-wit of volledige kleur.

Kwaliteit: Standaard is geschikt voor de meeste constructietekeningen die voornamelijk bestaan uit lijnen en kleine foto’s. Kleurgebieden kunnen dan kleine lijnen bevatten. Presentatie is voor tekeningen die bijvoorbeeld grote foto’s of 3D-renderingen bevatten die u in zeer hoge kwaliteit wilt afdrukken. Deze optie is beschikbaar op elk papiertype. Let op dat dit NIET geschikt is voor het afdrukken van posters.

Afwerking: Kies tussen vouwen naar A4 of oprollen. Let op dat als een pagina in uw bestelling is ingesteld om opgerold te worden, u de verzendmethode voor opgerolde prints moet gebruiken op de afrekenpagina. Gevouwen afdrukken blijven hierbij onveranderd.

Aantal: Geef aan hoeveel afdrukken u nodig heeft. Houd er rekening mee dat bij een samengevouwen bestand met meerdere pagina’s de aantallen van toepassing zijn op alle pagina’s. Dus als u een bestand heeft van 4 pagina’s en een hoeveelheid van 2, krijgt u in totaal 8 afdrukken. U bestelt in feite het hele PDF-bestand dan twee keer.

Bevestig uw Keuzes

De prijs van de huidige instellingen staat aan de rechterkant, naast de bevestigingsknop. Zodra u tevreden bent met uw selecties, geeft u ze groen licht door op bevestigen te klikken – dit bevestigt uw keuzes.

Eenmaal bevestigd, verschijnt een groene markering en verandert het nummer op de bestandsbalk ook in groen. Dit betekent dat uw keuzes vastliggen en niet kunnen worden gewijzigd. Van gedachten veranderd? Geen probleem! Klik op de ontgrendelknop om opnieuw te bewerken. Maar vergeet niet uw wijzigingen opnieuw te bevestigen als u weer klaar bent.

Wanneer elk nummer op de bestandsbalk groen is, bent u klaar om naar de afrekenpagina te gaan. U vindt de afrekenknop rechtsonder in het laatste document.

Extra Informatie om te Weten

Let op dat de weergegeven prijzen exclusief BTW zijn, maar u kunt eenvoudig overschakelen naar inclusieve prijzen door de schakelaar linksboven om te zetten.

Heeft u vragen? Onze Veelgestelde Vragen en contactgegevens zijn slechts een klik verwijderd onder de helpknop rechtsboven.

Voor grote bestellingen die mogelijk niet geschikt zijn voor deze manier van bestellen, kunt u contact met ons opnemen om nog efficiëntere oplossingen te verkennen.

Tot Slot

Wij vertrouwen erop dat deze beschrijving een waardevolle gids is geweest, waardoor uw bestelling een fluitje van een cent wordt.

Blijf op de hoogte van updates terwijl we de gebruiksvriendelijkheid blijven verbeteren en nieuwe functies blijven introduceren in de toekomst.

En als u nog aanvullende vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te helpen!

Vóór 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!