Uw bouwtekening op groot formaat laten printen?

Via Bouwtekeningen.nl print u uw bouwtekeningen op groot formaat in de hoogste kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze handige online module. U hoeft slechts uw PDF-bestand te uploaden, vervolgens kiest u voor printen op het formaat van uw keuze en bestelt u eenvoudig uw bouwtekening. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verzenden we het dezelfde werkdag nog. En dat voor de laagste prijs van Nederland!

Vóór 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Verschillende opties voor afdrukken met onze grote printer

In onze online module bieden wij verschillende opties om uw bouwtekening af te laten drukken. Zo kunt u kiezen uit diverse papiersoorten. Onze grote printer drukt af op de standaard papiersoort (80 gram), maar afdrukken op premium papier (100 gram), presentatie-papier (120 gram) of TYVEK® is ook mogelijk. Ook geeft u eenvoudig aan of u uw bouwtekeningen in full color of zwart-wit wilt printen, en aan welke kwaliteit uw afdruk moet voldoen. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit wel 14 afmetingen, waarvan 7 voor groot formaat. Met onze uitgebreide opties bent u ervan verzekerd dat uw bouwtekeningen precies zo worden afgedrukt zoals u dat voor ogen heeft.

Waarom bouwtekeningprinten.nl

 • Gratis verzending bij bestellingen boven €50,00

 • Keuze uit diverse papiersoorten of waterproof, scheurvast, vouw- en beschrijfbaar TYVEK®
 • Geen onverwachte kosten

 • Alles uit eigen productie
 • Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden

Bouwtekening groter dan A0 printen

Bouwtekeningen worden meestal afgedrukt op A0-formaat, oftewel 841 x 1189 millimeter. Bij ons kunt u uw technische tekeningen echter ook groter dan A0 printen. Zelfs tot wel 5 meter lang! Ideaal voor uitgebreide bouwtekeningen met veel uitgesproken details. Bij het bestellen kunt u tevens aangeven of u de tekening op schaal wilt hebben, of uitvergroot passend op het papier. Wij hebben de volgende zeven A0-formaten beschikbaar:

 • A0 (841 x 1189 millimeter)

 • A0+ (914 x 1500 millimeter)

 • A0++ (914 x 2000 millimeter)

 • A0+++ (914 x 2500 millimeter)

 • A0+++ L (914 x 3000 millimeter)

 • A0+++ XL (914 x 4000 millimeter)

 • A0+++ XXL (914 x 5000 millimeter)

De meeste keuze in grootformaat papier- & synthetische printmedia soorten

Voor het printen van bouwtekeningen bieden wij een breed scala aan media om uw bouwtekeningen op af te drukken. Onze standaard is het 80 grams papier, maar voor diegenen die op zoek zijn naar iets stevigere opties, hebben we ook 100 grams en 120 grams papier beschikbaar. Daarnaast bieden wij het innovatieve Tyvek, een synthetisch materiaal dat waterdicht, vouwbaar, beschrijfbaar en scheurvast is. Als repro-experts garanderen wij haarscherpe afdrukken op elk type media dat u kiest. Onze geavanceerde printtechnologie zorgt ervoor dat uw bouwtekeningen altijd in de hoogste kwaliteit worden geproduceerd. Kies voor ons voor betrouwbare en professionele afdrukken.

Syntetische Tyvek; Dit 100% synthetisch materiaal maakt uw bouwtekening waterafstotend, waterdamp doorlatend en heel eenvoudig in gebruik. Ideaal als u uw grote bouwtekening vaak met u mee moet nemen of als het veelal buiten zal liggen. Wanneer u uw bouwtekening heeft geüpload en alle keuzes heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat u uw A0-bouwtekening snel binnen heeft. Wij zorgen er met onze geavanceerde A0-printers voor dat uw bouwtekening volledig geplot en netjes afgewerkt wordt opgestuurd.