Architect plans printing – waarom online laten printen?

Het succes van een bouwproject valt en staat met de bouwtekeningen. Als architect heeft u daarom belangrijk, uitdagend werk: bouwprojecten krijgen pas vorm wanneer u begint met tekenen. Door deze druk om te presteren, kan het er bij een architectenbureau soms stressvol aan toe gaan. Bouwtekeningen moeten vaak binnen korte tijd af zijn, snel worden afgedrukt en bovendien moeten ze daarna nog op tijd bij de klant worden geleverd. Het loont daarom om het afdrukken van uw tekeningen aan Bouwtekeningenprinten.nl uit te besteden. Zo bespaart u tijd én geld. Lees in deze blog meer over de voordelen.

Vóór 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!

Bespaar uzelf de kosten van aanschaf en onderhoud van een grootformaatprinter

Bouwtekeningen moeten tot in detail goed leesbaar zijn. Daarom worden ze meestal in groot formaat gedrukt. Vaak gaat het om A0-formaat, een papierformaat dat alleen speciale printers kunnen bedrukken. Deze printers zijn prijzig in aanschaf; er zijn maar weinig architectenbureaus die bouwtekeningen in zulke grote volumes printen, dat de aanschaf van een grootformaatprinter te rechtvaardigen is. Bovendien zult u steeds opnieuw inktpatronen en het juiste papier moeten bestellen. Laat u het printen van uw bouwtekeningen uitbesteden? Dan bespaart u op deze kosten. Bij Bouwtekeningenprinten.nl printen wij met kwalitatief hoogwaardige inkt op de door u gewenste papiersoort. Geen verborgen kosten, zoals opstart- en verwerkingskosten!

Laat uw bouwtekeningen moeiteloos printen in de beste kwaliteit

Het printen van bouwtekeningen is een vak apart. Het is niet slechts een kwestie van op ‘afdrukken’ klikken; voor het beste resultaat van uw prints dient u de printer steeds op de juiste manier te configureren. Hier kan veel tijd in gaan zitten, net als het telkens opnieuw bestellen van de juiste inktpatronen en papiersoorten. Daarnaast heeft een professionele printer jaarlijks onderhoud nodig. Uw bouwtekeningen bestellen bij Bouwtekeningenprinten.nl is daarom de oplossing. Het enige dat u hoeft te doen is uw PDF-bestand te uploaden, de juiste opties te selecteren en op ‘bestellen’ te klikken. Wij sturen vervolgens uw bouwtekeningen volledig geplot en netjes afgewerkt naar u op. Bestelt u voor 17.00 uur? Dan verzenden we dezelfde werkdag nog. Zo weet u zeker dat u uw tekeningen op tijd bij de klant kunt aanleveren.